Szolgáltatásaink

Videó

Több mint 15 éves tapasztalattal a hátunk mögött kínáljuk a szolgáltatásainkat. Videók, céges referenciafilmek, drónfelvételek, eseményfelvételek televíziós minőségben. Élő videók lebonyolítása. Újmédiás videók készítése ( facebook, instagram)

Weboldalkészítés

Az online világban a weboldal a cég marketingjének kirakata. Ez az első, amivel az online érdeklődő találkozik. Kiemelten fontos, hogy milyen vizuális benyomást keltünk. Készíttesse el weboldalát velünk, vagy újítsa meg régi oldalát.  

Grafika

Céges arculat készítés, logó. Online webdesign elkészítése teljeskörűen. különféle kiadványok, rollup-ok, reklámtárgyak grafikai munkáit vállaljuk.

Fotózás

Fényképezés szolgáltatás profi eszközökkel, stúdió felszereléssel. Riportfotózás, céges imázsfotózás, termékfotózás, divatfotózás. Ebben a műfajokban mozgunk a legotthonosabban. Minden fotónk profi utómunkát követően kerül átadásra.

Márkaépítés

A márka vagy brand egy termék vagy szolgáltatás minősége, fajtája, amit egy szimbólum, arculati elem, szlogen, márkanév, logó reprezentál, amellyel markánsan megkülönböztethető a termék a piaci versenytársak hasonló termékétől. A márka azonosítja a gyártót vagy forgalmazót is. 

Szövegírás

Néha egy jó szöveg többet érhet mint egy illusztratív kép. Nagyon fontos, hogy az olvasók ( vásárlók) minőségi szövegeket találjanak a felületeinken. Ebben is segíthetünk.

Mit mondanak mások?

Dolgozz velünk!

Amenniben szükséged van egy kreatív csapat közreműködésére, keress minket bátran. Kezdjük el a közös munkát, akár már holnap.

 
Megosztás